Sposób przygotowania

Comber dzielimy na 6 porcji rozbijamy tłuczkiem , posypujemy solą , pieprzem i mąka , i smażymy mięso z obu stron , następnie układamy filety w żaroodpornym naczyniu , na każdym położyć plaster ananasa i po kilka wiórków masła wstawiamy na kilka minut do piekarnika i możemy najlepiej podawać z frytkami i surówką .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie jem królika:(
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie i to bardzo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    krolik z ananasem super polacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !