Sposób przygotowania

Pokroić bakłażany na kawałki, osolić. Zostawić na 30 minut. Rozgrzać masło. Obsmażyć w nim kawałki bakłażanów i odstawić do miseczki. Roztopić masło, obsmażyć na nim cebulkę pokrojoną w kostkę, dodać szynkę i groszek. Pomieszać jajko z pieprzem i solą i zalać szynkę z groszkiem. Wykładać na talerz bakłażany i na to jajecznicę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    Polecam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeszcze takiej nie jadłam, ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !