Sposób przygotowania

Resztki ciast kruszymy i mieszamy z mascarpone. Dodajemy jedną roztopioną czekoladę.
Pozostałe 2 roztapiamy na parze. Z ciasta formujemy małe kuleczki. Nabijamy je na patyczki i wkładamy do lodówki na 1/2 godziny. Po wyjęciu zatapiamy w czekoladzie. Przystrajamy :) Z precelek robimy uszy, z drazetek nosy :)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    :) śmieszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Fajne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    jakie śliczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    superaśne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !