Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Do miseczki wlewam 3 łyżki oleju, dodaję sól, pieprz, majeranek, pokruszone liście laurowe i posiekany czosnek, dokładnie mieszam. Powstałą mieszaniną smaruję opłukane i osuszone mięso. Zawijam w folię spożywczą i odstawiam do lodówki na całą noc.
Opłukane śliwki zalewam winem i odstawiam na pół godziny.


Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wyśmienity! wygląda ślicznie! :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Moje ulubione mięsko:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    uwielbiam taki schabik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    uwielbiam taki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Oj tak, proste, ale jakże wykwintne danie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pyszny i na gorąco i na zimno
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    piękny schabik....
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Ludzie kochani ja jestem bez kolacji :(
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja także na diecie i tylko ślinka może cieknąc
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo lubię,wygląda super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    wspaniała pieczeń
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł, ładnie to wygląda, można nawet zjeść na zimno w kanapce
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    tez taki lubię:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    prezentuje się bardzo soczyście
  • 3
    original
    Opublikowano

    junox

    przepysznie wygląda:)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    super mięsko, prosto i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !