Sposób przygotowania

Gotowa masę krówkową miksujemy z masłem. Dodajemy do smaku aromaty i sok z cytryny. wykładamy na 3 suche wafle. na 4 wafel wykładamy powidła śliwkowe dla zrównoważenia słodyczy. Wkładamy je do lodówki.

Gotowe

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    mam chyba zaległą masę krówkową... pora ją wykorzystać :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    bardzo fajne....takie cos z niczego ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha wafelki
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Robię podobne wafelki. Zawsze w mig znikają z talerza. Chyba każdy je uwielbia :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    najlepsze są domowej roboty....
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    elaa

    fajne wafelki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    domowe najlepsze ;)
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    mniam, mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !