Sposób przygotowania

Śmietanę ubijamy z cukrem waniliowym na sztywno. Następnie dodajemy pokruszone bezy(dość grubo), delikatnie mieszamy. Dalej dodajemy maliny w sezonie świeże, w zimie mogą być mrożone bardzo delikatnie mieszamy, wykładamy do pucharków ,na wierzchu układamy po kilka malin.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kulka_pyzulka

    uwielbiam bezy:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne zestawienie
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne zestawienie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ale słodkości
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    prosty a taki smaczny deser
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !