Sposób przygotowania

Kapustę pekińską szatkujemy, a paprykę kroimy w kosteczkę i odstawiamy. Pieczarki obieramy, kroimy w plasterki, cebulkę obieramy i kroimy w kostkę. Przesmażamy na rozgrzanej patelni z dodatkiem połowy margaryny pieczarki z cebulką oraz ząbkami czosnku. Piersi kroimy na mniejsze części, posypujemy równo mąką i smażymy na drugiej patelni z resztą margaryny, aż do uzyskania złotego koloru, po czym przekładamy na patelnię z pieczarkami. Dodajemy gotowy bulion oraz koncentrat, mieszamy i zostawiamy na ogniu kilka minut. Następnie dodajemy paprykę i kapustę, pieprz i sól i jeszcze dusimy jakieś 10 minut. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pomysl, pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszny obiadek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny pomys? na smaczn? potrawk?:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    pyszności;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    przepis wykorzystam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    my robimy potrawkę na słodko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    my robimy potrawkę na słodko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !