Sposób przygotowania

małą śmietanę dokładnie mieszamy z 2. łyżkami stołowymi majonezu, dodajemy mniej więcej 3-4 ząbki czosnku przepuszczonego przez praskę ?(może być więcej jeśli ktoś lubi bardziej ostry smak), przyprawiamy suszonym koperkiem i dodajemy parę kropel octu winnego. dokładnie mieszkamy i odstawiamy do lodówki na godzinkę by wszystko razem ładnie przeszło

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    emylka86

    uwielbiam taki sos czosnkowy praktycznie do wszystkiego! : )
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    wart wypróbowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    mój ulubiony:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !