Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

karmelowy popcorn

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

popcorn
masło 3 łyżki
cukier brązowy 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: karmelowy popcorn

Na patelnie wsypać cukier i masło podgrzewać do rozpuszczenia się składników. Gotować tak dlugo aż zacznie brązowiec.Wtedy trzeba uważać aby nie przypalić, kiedy osiągnie dobrą gęstość polać nim wcześniej przygotowany popcorn i delikatnie wymieszać, uważając aby się nie poparzyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta41 04.12.2012 18:43
takiego jeszcze nie jadlam
dorotka0000025 23.06.2012 13:44
nigdy nie jadlam w taki sposob
m1monika 08.06.2012 11:00
super!!!
adam1f 25.03.2012 00:25
dobry
motyl 16.03.2012 18:04
super
gosia561 28.01.2012 23:33
fajne
kuklik 24.01.2012 16:21
takiego jeszcze nie robi?am
kamyk 12.01.2012 21:54
musi być dobry
teresa18 06.01.2012 11:57
taki lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak