Sposób przygotowania

Na patelnie wsypać cukier i masło podgrzewać do rozpuszczenia się składników. Gotować tak dlugo aż zacznie brązowiec.Wtedy trzeba uważać aby nie przypalić, kiedy osiągnie dobrą gęstość polać nim wcześniej przygotowany popcorn i delikatnie wymieszać, uważając aby się nie poparzyć.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    taki lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    musi być dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    takiego jeszcze nie robi?am
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    nigdy nie jadlam w taki sposob
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    takiego jeszcze nie jadlam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !