Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

hot dogi

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułki 3 szt
parówki 3 szt
ogórki kiszone 3 szt
cebulka
Musztarda sarepska Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: hot dogi

Bułki nakroić i zapiec w piekarniku aż będą chrupiące.
Ogórki kiszone pokroić w plastry, ale szczególnie polecam ogórki typu sałatka szwedzka.
Parówki podgrzać w gorącej wodzie.
Do zapieczonej bułki wsadzić parówkę, plastry ogórka, polać keczupem i ewentualnie musztardą, posypać cebulką, najlepiej prażoną, i zajadać.

SMACZNEGO!!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 23.09.2013 10:03
muszę sam spróbować
IZABELA29 15.02.2013 09:16
świetne dobrze ,że mój synuś go nie widzi
sunnymood 27.06.2012 10:20
uwielbiam
KasiaK90 10.01.2012 15:09
pyszne:)
Justyna Jussstiii 07.01.2012 12:17
mniam
mic 05.01.2012 17:56
oj swoje to swoje zrobione;) sam tez robie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak