Sposób przygotowania

Bułki nakroić i zapiec w piekarniku aż będą chrupiące.
Ogórki kiszone pokroić w plastry, ale szczególnie polecam ogórki typu sałatka szwedzka.
Parówki podgrzać w gorącej wodzie.
Do zapieczonej bułki wsadzić parówkę, plastry ogórka, polać keczupem i ewentualnie musztardą, posypać cebulką, najlepiej prażoną, i zajadać.

SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    oj swoje to swoje zrobione;) sam tez robie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    uwielbiam
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    świetne dobrze ,że mój synuś go nie widzi
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę sam spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !