Sposób przygotowania

do garnka wlać wodę włożyć kostkę grzybową oraz pokrojone umyte i obrane warzywa i gotować do miękkości doprawić do smaku solą,kucharkiem,pieprzem oraz majerankiem,po ugotowaniu wyjąć z wywaru warzywa zostawić tylko marchewkę,uszka ugotować w/g opisu na opakowaniu można także zrobić samemu w/g swego przepisu wykładać łyżką cedzakową na talerz zalać barszczem z marchewką i od razu podawać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ładne zdjęcia
  • 0
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ładne zdjęcia
  • 0
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ładne zdjęcia
  • 0
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ładne zdjęcia
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    uwielbiam barszczyk,pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    przepyszny barszczyk :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !