Sposób przygotowania

Zagotuj mleko (zostaw ok. pół szklanki). Do zostawionego mleka dodaj mąkę, utarte z cukrem jaja i całość zagotuj mieszając. Pogotuj przez około pół minuty i ściągnij z ognia. W tym czasie zmiksuj truskawki. Dodaj do masy i wymieszaj dokładnie.
Gotowym budyniem napełniaj korpusy. Udekoruj czekoladową polewą. Zrób uśmieszki - z pokruszonych precli zrób włosy, zamiast nosa połóż jedną czerwoną drażetkę, a oczy i usta zrób za pomocą wykałaczki (mogą być odrobiną budyniu lub białym lukrem).

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    szkoda że zdjęcia nie ma
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !