Sposób przygotowania

A więc,smażone lody:
Gałkę zamarzniętych lodów panierujemy najpierw w mące ziemniaczanej,później w białku i wiórkach kokosowych.
Po czym dajemy na 15-20 min do zamrażarki.
Później smażymy w rozgrzanym głębokim oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Intrygujące... :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    <b>wow, extra!</b>
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    oj już od dawna chodzą za mną więc kto wie może w końcu mnie dopadną :)
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    bardzo ciekawe,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe, tego jeszcze nie widziałam
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    Jadłam takie i zastanawiałam się jak je zrobili

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !