Sposób przygotowania

Plastry karkówki ułożyć na blaszce.Posmarować ketchupem.Posypać drobno pokrojoną cebula i pokrojonymi drobno pieczarkami.Wszystko lekko posolić i ew.dodać pieprz Całość przykryć startym serem i posypać ziołami.Piec 1 godz w temp.180st
podawać z ziemniakami lub pieczonymi cząstkami ziemniaczanymi

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    zrobi?am w kawa?ku tez rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    karkówka jest pyszna!!
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    zawsze robię taki na imieniny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    smakowite aż mam ochotą zrobić
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !