Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

devolay

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z kurczaka 2 szt
żółty ser 15 dag
szynka 4 plastry
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: devolay

filety z kurczaka dobrze rozbic na płaty na każdym płacie ułożyć do środka ser żółty starty na tarce dodać plasterek szynki i zawinąć dobrze aby nic z niego nie wyleciało panierować w mące jajku i bułce tartej smażyć na oleju podawać z ziemniakami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patryk6 04.06.2012 14:01
mniam
melonik 27.05.2012 08:23
pyszny devolay
1j1o1l1a1 02.01.2012 16:25
chyba chrupiące?:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak