Sposób przygotowania

Lekko podsmażyć na maśle pokrojonego w kawałeczki ananasa z dodatkiem imbiru i skórki cytrynowej. Zbrązowionego ananasa zdjąć z patelni. Przełożyć do garnka, dodać miód i lekko zagotować. Do wersji dla dorosłych można dodać np. trochę rumu, aby smak był konkretniejszy.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    smaczny wcz wlasnie mialm polane nalesniki tymm sosem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    musi być pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !