Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Jabłka obrać, pokroić na ćwiartki, wyciąć gniazda nasienne i pokroić na cienkie plasterki. Banany obrać, pokroić w plasterki i skropić sokiem z cytryny. Daktyle drobno pokroić i wymieszać z bananami.

Jabłka podsmażyć na patelni na łyżce masła, gdy są już miękkie ale nie rozpadające się dodać ok. 2 łyżki brązowego cukru, banany z daktylami, imbir i resztę soku cytrynowego. Zostawić do przestygnięcia.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    podoba mi się
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    <b>palce lizać!</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aga20

    mmmmm muszę to spróbować;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    wygląda wyśmienicie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Lubię ten deser za smak i ekspresowe wykonanie.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    tyle fajnych potraw jeszcze nie jadłam , ale zamierzam długo żyć więc spróbuję....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    podoba mi się
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !