Sposób przygotowania

Z podanych składników zagniatamy ciasto. Schładzamy w lodówce przez około 30 minut. Po tym czasie wyjmujemy, dzielimy na dwie części i wałkujemy dwa placki. Pieczemy przez około 20 minut w temp 150stopni

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    Lubię ciasto napoleonka! super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam to ciacho i przepis bardzo chętnie wykorzystam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !