Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

POLEWA CIEMNA

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

margaryna 4 łyżki
mleko 4 łyżki
cukier 4 łyżki
kakao 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: POLEWA CIEMNA

Wszystkie składniki włożyć do garnuszka i postawić na ogień, mieszać aż się wszystko zagotuje i powstanie jednolita konsystencja. Ciepłą polewę wylać na ciasto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewela 18.06.2013 16:16
Wypróbowałam - super polewa! Będę ją robiła zawsze! :)
ronald88 02.01.2012 14:53
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak