Sposób przygotowania

Filety rozłożyć, pociąć na porcje. Posolić, popieprzyć, posypać papryką słodką oraz przyprawą do grilla. Na patelni rozgrzać masło razem z kostką rosołową. Na patelnię włożyć filety z mintaja i podpiec z dwóch stron. Jeść na gorąco polecam taka rybka ma rewelacyjny smak!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyglada apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    No no musze sprobowac ale w tej chwili mam tylko mirune w zamrażalniku.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda estra
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda estra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wydl?da dobrze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Ciekawy pomysł z tą kostką rosołową - warto wypróbować.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Halina14

    musi dobrze smakowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monia

    Pycha, w sam raz na piątkowy obiadek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !