Sposób przygotowania

Do garnka z wodą dajemy lekko pokrojoną kapustę .Gotujemy ok 15 min .Następnie dodajemy kostki rosołowe,pieprz w kulkach i liść laurowy . Ziemniaki i marchew obieramy . Marchew ścieramy na tarce ,ziemniaki kroimy w kostkę dodajemy do kapusty.Pomidora myjemy kroimy w kostkę dodajemy do zupy . Gotujemy do miękkości ziemniaków. Cebulę siekamy smażymy na złoto na maśle .Dodajemy do kapuśniaka .Robimy zasmażkę pierwszego stopnia i dodajemy do kapuśniaka . Zagotowujemy .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Doprawiamy pieprzem mielonym
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewaaa

    Nigdy jeszcze nie robiłam kapuśniaka, choć go bardzo lubię :) Wygląda rzeczywiście pysznie, ale smaczniejszy pewnie jest taki robiony na mięsie?
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    moje smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !