Sposób przygotowania

Kapustę pekińską poszatkować drobno. Cebulę posiekać w drobniutką kostkę. Kukurydzę osączyć z zalewy i przelać wrzątkiem. Ogórki konserwowe pokroić w kostkę. Pierś z kurczaka pokroić w kostkę, dobrze wymieszać z przyprawą Gyros. Na patelni rozgrzać olej, podsmażyć na nim pierś z kurczaka. Pierś odstawić do przestudzenia. Połączyć ze sobą pierś z kurczaka, cebulę, kukurydzę, kapustę pekińską i ogórki. Następnie dodać majonez i keczup, po wymieszaniu doprawić do smaku solą i pieprzem. Sałatkę przygotować na kilka godzin przed podanie, żeby wszystkie składniki dobrze się \"przegryzły\".

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    ładnie się prezentuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    polcecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Lubię taką a i goście pewnie się zajadli :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam sałatki z kurczakiem
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    zabieram przepis i w kolejkę .....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ?wietny! lubi?:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszniutki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    max1980

    to jest coś co lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie kolacje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !