Sposób przygotowania

Buraczki czerwone ugotować w wodzie lub upiec w piekarniku, ostudzić, obrać, pokroić w plastry, skropić sokiem z cytryny. Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne, pokroić w krążki. Pomidory, cebulę i umyte ogórki pokroić w plasterki. Warzywa ułożyć na półmisku, oprószyć solą i pieprzem, skropić oliwą, posypać pokrojonym w kostkę serem feta i posiekanym szczypiorkiem. Podawać jako dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta41

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi być pyszna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pomysłowa sałatka:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo dobra nie tylko do obiadu :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !