Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty z papryką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka 1 szt
oliwa 1 łyżka
kapusta kiszona 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty z papryką

Kapustę kiszoną odsączamy z nadmiaru soku, przekładamy na deseczkę i kroimy nożem na krótkie kawałki. Kapustę przekładamy do salaterki. Paprykę myjemy, oczyszczamy z nasion i kroimy w cienkie paseczki, wrzucamy do salaterki. Dodajemy oliwę z oliwek oraz oliwę aromatyzowana cytryną. Wszystko mieszamy. Idealnie komponuje się do dań z rybą w roli głównej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorlil 09.01.2012 19:36
pycha
dorota20w 03.01.2012 11:01
dziekuję
Justyna Jussstiii 02.01.2012 14:40
super
dorota20w 02.01.2012 11:06
dziekuje :)
sylwia / sytofala 01.01.2012 23:27
ta zielona papryka ujęła mnie swym kolorem :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak