Sposób przygotowania

czekoladę roztopić w rondelku, kiedy przestygnie przelać do woreczka i w jednym rogu zrobić malutką dziurkę.
Wylewać na pergamin dowolne wymyślne kształty.
Pergamin z naszymi dekoracjami włożyć do lodówki aż bardzo dobrze stężeją.

Do dekoracji ciast i deserów

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Fajny pomysł! :)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    rewelacja! moje desery już nigdy nie będą takie same!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    rewelacyjny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta41

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    piękne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna34

    Fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja

    bardzo lubię takie dekoracje :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dorrota

    proste, ale jakie pomysłowe;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !