Sposób przygotowania

Rybę myjemy, suszymy i usuwamy ości. Kroimy na mniejsze kawałki i miksujemy blenderem Triblade Kenwooda. Natkę pietruszki drobno siekamy ( ilość dowolna). Pietruszkę łączymy z rybą. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i przyprawą Fit up do ryb. Całość dokładnie mieszamy. Ze zmiksowanej ryby formujemy płaskie klopsiki i smażymy z obu stron na patelni grillowej bez tłuszczu. Umytą i osuszoną sałatę układamy na bułce. Na to dajemy usmażone klopsy z łososia. Można dać jeszcze kilka listków rukoli lub polać sosem np.czosnkowym.

Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ale pychotka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    bardzo smaczny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    świetna odmiana dla tradycyjnych hamburgerów
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    oj musiał być smakowity!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Od samego patrzenia robię się głodna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wspaniale się prezentuje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    cieszę się, że się pododba
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    bardzo pomysłowe- hamburger z łososiem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    Ciekawy taki rybny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !