Sposób przygotowania

Ugotować jajka na twardo. Wino wymieszać z octem , gorczyca i jałowcem , doprawić solą i zagotować , w dużym słoiku układać warstwami pokrojoną w plasterki cebulę , obrane jajka, i papryczki. Zalewamy gorącą marynatą i odstawiamy . Gdy marynata i jajka wystygną przykryć słój przykrywką i wstawiamy na 3 dni do lodówki .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo ciekawy pomysł, jestem ciekaw jak smakują?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    jad?am u znajomych- extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    takiej kolacji jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !