Sposób przygotowania

Mięso nacieramy solą , pieprzem i ziołami, przygotować sobie formę , nasmarować masłem i układamy w niej mięso wstawiamy do piekarnika na 30 minut 220 st podlewamy bulionem i zalewą z ananasów i brzoskwiń , upieczone mięso wyjmij ostudż . Do gorącego sosu po mięsie dodaj żelatynę rozmoczoną w 2 łyżkach wody i mieszamy aż dokładnie się rozpuści Zimne mięso pokrój na plastry ułóż na półmisku albo w małych salaterkach , fantazyjnie możemy udekorować owocami z puszki , zalewamy schłodzoną galaretką odstaw w chłodne miejsce aby galaretka stężała.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof27

    fuj
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mi tam pasuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !