Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Kajzerkę namoczyć. Odcisnąć. Mięso, czosnek, cebulę i kajzerkę zmielić w maszynce do mięsa.


Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    rewelacja!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    wygląda pysznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    alez apetyczny !!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam taki klops
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    dla mnie bomba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super , muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    rewelacja:)pycha:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dawno nie robiłam
  • 2
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna43

    bardzo bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    musze wypróbować przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetnie w takim klopsiku prezentuje się jajeczko
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale. Bardzo lubię klopsy.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robię takie smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    pyszny klops!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniale wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !