Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik na zimno

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 4
Żelatyna wieprzowa Prymat 4,5 łyżeczki
serki waniliowe 3
cukier waniiowy
cukier 3/4 szklanki
sok z cytryny
galaretka 1

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno

Żółtka utrzeć z cukrem, cukrem waniliowym, dodać serki, pianę i rozpuszczoną i wystudzoną żelatynę. Wymieszać i włożyć do totownicy. Na wierzch zalać galaretkęi ułożyć owoce według upodobań.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 06.11.2011 10:31
pyszny
msmariusz 20.01.2011 17:38
zjadłabym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak