Sposób przygotowania

I warstwa- układamy herbatniki na dnie formy
II warstwa- gotujemy budyń, studzimy; następnie miksujemy na gładką masę z masłem ( dodajemy po łyżce budyniu do uprzednio rozmiksowanego masła
III warstwa- herbatniki
IV warstwa- masa krówkowa
V warstwa- kremówkę ubijamy na sztywno z fixem i cukrem pudrem
VI warstwa- herbatniki

Czekoladę roztapiamy w kąpieli wodnej, przekładamy do woreczka, odcinamy jeden rożek i dekorujemy wierzch ciasta.
Przekładamy do lodówki na co najmniej 3 godziny

Komentarze

  • 2
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pyszne s?odko?ci
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ależ kusi!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetne to ciasto taki bajer kulinarny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    wspaniałe
  • 1
    sv202952
    Opublikowano

    BeataJ

    szybkie, łatwe a jak smakuje!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !