Składniki:
wątróbka wieprzowa | 600 g |
olej | 3 łyżki |
śmietana | 4 łyżki |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
natka pietruszki | wg uznania |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
boczek | 100 surowy bez kości |
wątróbka wieprzowa | 600 g |
olej | 3 łyżki |
śmietana | 4 łyżki |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
natka pietruszki | wg uznania |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
boczek | 100 surowy bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: