Sposób przygotowania

Zmiażdżyć ząbek czosnku i utrzeć z masłem i przyprawami na jednolitą masę. Masło włożyć do lodówki, żeby stwardniało. Rybę ułożyć w naczyniu żaroodpornym, dokładnie obłożyć plasterkami masła. Piec ok 25 min w temp ok 160 stopni.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    uwielbiam łososia :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    musiał być przepyszny;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno smaczny !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    łosoś to jest to!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    to dopiero pychotka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczna rybka musiała być.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    pyszna rybka !!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !