Składniki:
pierś z indyka | 8 plastrów |
ananas z puszki | 4 szt |
szynka gotowana | 4 plastry |
masło | 2 łyżki |
ser żółty | 150 g |
szałwia | 6 listków |
tłuszcz do formy | |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Imbir mielony Prymat | 1 łyżeczka |
pierś z indyka | 8 plastrów |
ananas z puszki | 4 szt |
szynka gotowana | 4 plastry |
masło | 2 łyżki |
ser żółty | 150 g |
szałwia | 6 listków |
tłuszcz do formy | |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Imbir mielony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: