Sposób przygotowania

Obie mąki posiekać z żółtkiem, cukrem, solą i margaryną.
Zagnieść ciasto i schłodzić w lodówce zawinięte w folię spożywczą około 30 minut.
Nagrzać piekarnik do 200 stopni.
Po upływie 30 minut wyjąć ciasto i wylepić nim foremki na babeczki po czym nakłuć widelcem lub patyczkiem do szaszłyków.
Piec 15 minut a po upieczeniu wystudzić i wyjąć z foremek.

Do rozdrabniacza włożyć połamane biszkopty, pokrojone banany i mango i dokładnie zmiksować.
Na każdą z babeczek nakładać masę a na koniec polać sosem czekoladowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Ewa jesteś mistrzynią Słodkich Babeczek Bravo
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    dzięki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wyglądają przepysznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    super cacuszka
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    no ciekawie sie zapowiada
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Super, po prostu super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !