Sposób przygotowania

Porcje rosołowe i pierś gotować z dodatkiem przypraw,czosnku i marchewki na wolnym ogniu aby dobrze się wygotował wywar.Wyjąć mięso i kości i marchewkę.Wywar przecedzić przez sitko.Dodać rozpuszczoną żelatynę w ilości odpowiedzniej do ilości wywaru.jeśli potrzeba doprwić.Do miseczek lub pojemniczków wsypać pokrojoną marchewkę i zalać zimnym wywarem .Odstawić do stężenia

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    pi?knie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    efekt ko?cowy ?liczny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    i ładnie i smacznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetycznie i ładnie , super
  • -1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    doskonałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    świetnie udekorowane
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !