Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 10 dag
cebula 1
sól
pieprz
natka pietruszki
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane

Jajka przekroić na połówki.Wyjąć żółtka .Pieczarki oczyścić pokroić w plasterki ,obgotować.Wystudzić zmielić w maszynce na drobnym sitku razem z przysmażoną cebulką natką i żółtkami.Wyrobić masę ,doprawić solą i pieprzem.Uformować masę tak aby wypełnić miejsce po żółtku.Udekorować majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 28.11.2012 16:28
świetne
Kamila/kami007 04.04.2012 10:06
super
Marta41 21.02.2012 20:37
super
eli82 14.02.2012 17:24
fajne
Lidia6 10.02.2012 21:18
pyszne
JaPaqc 07.01.2012 09:56
pięknie podane jajeczka
Maniek2 01.01.2012 17:47
super
Luki 01.01.2012 14:20
super wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak