Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos włoski do pieczonych ziemniaków

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

natka pietruszki 2 pęczki
czosnek 4 ząbki
oliwa 0,5 szk
sól
ser żółty 10 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Sos włoski do pieczonych ziemniaków

Natkę pietruszki i czosnek posiekać, dodać starty ser. Wszystko zmiksować. Dodać oliwę z oliwek oraz doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 15.08.2013 21:44
pyszny sosik
olkaaa 18.01.2013 07:52
ciekawy pomysł
ElizaT 30.12.2012 11:33
extra przepis
Elżbieta17 15.11.2012 10:59
fajny pomysł:)
owca441 24.03.2012 14:39
mniam pyszny
teresa18 15.02.2012 18:42
pomysłowy
Rybciia 18.01.2012 22:42
super sosik
MAR3STA 06.01.2012 10:46
smaczny
Dorota59 01.01.2012 15:11
świetny, wypróbuję
Kamila/kami007 01.01.2012 12:53
fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak