Sposób przygotowania

Cebule obieramy i kroimy w piórka . Pomidora obieramy z skórki i kroimy na duze kawałki . Natkę pietruszki siekamy .Część oliwek kroimy na pół ,część zostawiamy w całości . Pasztetową kroimy w plasterki .Warzywa solimy doprawiamy pieprzem kropimy oliwa i mieszamy . Na wierzch sałatki układamy plasterki pasztetowej .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Posypujemy natką
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !