Sposób przygotowania

Z ciasta naleśnikowego smażymy naleśniki (mleko lub woda, mąka pszenna, 2 jajka i odrobina soli wszystko wymieszać i na odrobinie oleju smażymy naleśniki. Pieczarki myjemy i ścieramy na tarce w plastry, następnie dusimy w garnku na odrobinie masła, gdy woda odparuje doprawiamy solą, pieprzem i dodajemy startego żółtego sera, mieszając aż się roztopi. naleśniki rozkładamy i jak wystygną nakładamy pieczarki, zakładamy boki i zwijamy w rulony. Obtaczamy w jajku i bułce i smażymy na patelni z każdej strony.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    bardzo pyszne polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    pycha,lubie takie do barszczu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !