Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zielona fasolka z czarnymi oliwkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa zielona 80 dag
cebula 2 małe
oliwki czarne Smak kilka
olej 2 łyżki
bulion 1 szkl
sól
pieprz
tymianek 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: zielona fasolka z czarnymi oliwkami

Fasolkę oczyścić pokroić na połówki,Cebulki obrać pokroić na ćwiartki,oliwki pokroić na połówki
Rozgrzać olej wrzucić cebulę i zeszklić,dodać fasolę i tymianek,doprawić do smaku dolać bulion.Całość dusić pod pokrywką do miękkości.Na 5 min przed końcem duszenia dodać oliwki.Podawać do kotletów wieprzowych

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriko 21.02.2013 18:07
super
Krzysztof15 09.11.2012 19:26
super
Luki 02.04.2012 08:43
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak