Sposób przygotowania

Szynkę pokroić w paski . Jabłko i gruszkę umyć , oczyścić z gniazda nasiennego i pokroić w kostkę . Ogórek zetrzeć na tarce do jarzyn . Szparagi osączyć z zalewy i pokroić na kawałki długości 3 cm . Składniki sałatki połączyć , oprószyć estragonem , solą oraz pieprzem i dokładnie wymieszać . Majonez połączyć z jogurtem oraz musztardą , przyprawić solą i wymieszać . Sałatkę polać sosem , wymieszać , a tuz przed podaniem posypać orzechami i koperkiem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    sałatka apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    kriko

    fajna
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    zapowiada sie smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !