Sposób przygotowania

Mięso oczyścić.Czosnek podzielić na ząbki obrać i połowę pokroić w plasterki,wymieszać z natką i rozmarynem..solą i pieprzem oraz oliwą.Marynatą zalać mięso i odstawić do lodówki na godzinę.Pomidorki kroimy na pół,szalotkę oraz resztę czosnku posiekać i zeszklić na maśle.Dodać pomidorki.Doprawić solą i pieprzem,chwilę dusić.Na drugiej patelni usmażyć mięso po kilka min z kazdej strony Pokroić w plasterki i podać z pomidorami

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !