Sposób przygotowania

Marchewki, pietruszkę, seler zetrzyj na grubej tartce, a por i cebulę pokrój w plasterki. Na patelni rozgrzej olej.Dodaj warzywa i smaż 5 minut. Dodaj listek laurowy, pieprz i ziele angielskie. Wymieszaj z koncentratem pomidorowym. Dopraw solą, słodką papryką i duś przez 40 minut. Filety skrop cytryną, oprósz solą. Podziel na porcje. Wstaw do lodówki na 30 minut. W roztrzepanym jajku zanurz porcję, porem obtocz mąką i usmaż. Gotowe przełóż na półmisek i przykryj warzywami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    senninha

    Znam trochę inny przepis, ale ten wydaje się być ciekawy :) spróbuję :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sloneczko1

    bardzo dobry przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !