Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i bardzo drobno posiekać. Na patelni rozgrzać masło, zeszklić posiekaną cebulę, wsypać drobno posiekane lub starte na grubej tarce pieczarki, smażyć do odparowania płynu, przestudzić. Zimne pieczarki dodać do jajek, wlać majonez wymieszany z ketchupem i musztardą, dodać połowę sera, przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna pasta, nigdy takiej nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    eliza135

    napewno smaczne
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajna pasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !