Sposób przygotowania

Fasolę zmielić, dodać mąkę, jajko, ½ szklanki wody, lubczyk, przyprawę KUCHAREK i pieprz. Wyrobić gładkie ciasto i formować z niego małe kluseczki. Gotować 5-7 min w posolonym wrzątku. Boczek i cebulę pokroić, podsmażyć, dodać śmietanę, wymieszać i polać kluski.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    wypróbuję
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    takich nie jadłem a chętnie bym spróbował
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    podoba mi się ten pomysł na fasolę
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    jak zwykle berys18, cudowne sklonowanie komentarzy i cudownie przyznane punkty rzędem do wszystkich w tej samej ilości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !