Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Keks

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 3 szklanki
jaja 5 szt
margaryna 1 szt
cukier puder 1,5 szklanki
proszek do pieczenia 2 łyżeczki
bakalie do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Keks

Margarynę, najlepiej Palmę, rozpuścić i ostudzić. Dodać jajka, mąkę i proszek do pieczenia. Dodać cukier i wymieszać. Dodać bakalie. Piec w temp. ok 180 stopni przez 40 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 12.07.2013 08:50
dawno nie robiłam,a to takie dobre ciasto.
Krystyna32 21.12.2012 07:59
pycha
olkaaa 19.08.2012 12:39
bardzo lubię
olkaaa 19.08.2012 12:38
bardzo lubię
RenataZ-et 07.07.2012 20:55
pyszne ciasto
Dorian 08.04.2012 23:04
apetyczny
kriso 13.03.2012 20:35
rewelacja
Ada-Gaba 22.02.2012 15:16
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak