Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, ostudzić w zimnej wodzie, obrać ze skorupek. Groszek dokładnie odcedzić. Ogórki pokroić w niedużą kostkę - ja użyłam robionych kiszonych samodzielnie więc nie obierałam, kupne - te duże - można obrać. Groszek wymieszać z ogórkiem i majonezem, doprawić pieprzem i solą, ale z tą ostrożnie bo ogórki są słone. Talerz wyłożyć sałatą, na niej położyć sałatkę z groszku i na wierzchu połówki jajek. Podawać na kolację albo jako przekąskę.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    ślicznie to wyglada:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    anecia04

    o tak!
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Świetna przekązska..i jak pięknie się prezentuje.... Super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    Kiedyś jadłam podobną, pycha.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna23

    super ;)
  • 0
    img_20161006_081029_814
    Opublikowano

    Smaczna_B

    to 3 czy 5 , bo wprowadzasz w błąd?
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    weź 4 jeśli się gubisz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !