Sposób przygotowania

Makaron o dość dużej formie gotujemy tradycyjnie według przepisu. Studzimy. Morele i rodzynki parzymy w gorącej wodzie przez chwilkę. Morele kroimy na mniejsze cząstki. Orzechy obieramy ze skórki i lekko rozdrabniamy. Wszystkie bakalie łączymy i dodajemy miód. Dodajemy do makaronu i mieszamy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ja również, może być całkiem smaczny tak na słodko z bakaliami :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Wygląda bardzo ciekawie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo ciekawe
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    lubię czasem zjeść makaron na słodko super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    z bakaliami jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    lubię makaron na słodko,a jeszcze do tego z bakaliami-pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !