Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Poszczególne rodzaje fasolki namaczamy w wodzie. Po kilku godz gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    smaczny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna59

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    trochę ciężkie ale lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jola1508

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    przydatny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    lubię taki wigilijny groch
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    taki właśnie lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !